Viewed 55 times 1 Answers
0
كارت ملدي من تاريخ اعتبارش تموم شده بود و فرستادم براي تمديد و هنود متاسفانه به دستم نرسيده و سرماي بدي خوردم نياز دارم كه حتما پيش دكتر برم تو اين شرايط ميشه از كارت قبلي استفاده كرد كلا قانون چيه ؟
2021-02-08 18:01:04 Montreal پزشکی # #پزشکی #کارت ملدی #سرماخوردگی #اعتبار ملدی کارت
1 Answers

2021-02-08 18:02:00

Similar Question:
#
#پزشکی
#کارت ملدی
#سرماخوردگی
#اعتبار ملدی کارت

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی

چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی

اگر دکتر پوست و مو در مونترال می شناسید که کارت ملدی قبول میکنن، میشه به من معرفی کنید ، ممنون ?
2021-10-06 11:41:00 #Montreal [کارت ملدی] پزشکی

اعضا محترم من پسرم سرما خورده کمی و تب هم داره اگه برم فارماپری بهش شربت استامینوفن و سرماخوردگی کودکان میدن ؟
2021-08-31 13:11:00 #Canada [ترم] پزشکی

پسر من ۸ سالشه و از ۴ روز پیش یک سری علائم مثل گرفتگی بینی و آبریزش و سرفه داره تب و بدن درد اصلا نداره دو روز پیش تست کرونا هم داد که منفی بود ظاهرا یک سرماخوردگی معمولی هست اما پسر من یه حالت آلرژی به خود سرماخوردگی داره که وقتی این اتفاق می افته تا یکی دو ماه سرفه میزنه و معمولا گلوش چرک میکنه توی ایران معمولا درمانش قرص زادیتن برای سرفه و آنتی بیوتیک بود اما توی کانادا فکر میکنم به این راحتی آنتی بیوتیک تجویزنمیکنن میشه راهنمایی بفرمایید چکار میشه کرد یا چه دارویی مصرف کنه تا زودتر بهبودی ح
2021-10-11 12:51:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00 #Montreal

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal

کسی که کارت ملدی اش تاریخ اعتبارش تموم شده باشه چکار باید کنه و چه مدارکی لازم داره ؟
2020-11-10 09:13:00 #Montreal پزشکی[کارت ملدی] پزشکی